Meerderheid niet voor winterbandenwet

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Joop F Pieterse

    Alle extra veiligheid heeft een grens.Net als toen de eerste auto met ABS werdt uitgerust (Ford Scorpio)gebeurden er meer ongelukken met deze auto.Men denkt–mij kan niks gebeuren, want ik heb winterbanden.

Meerderheid niet voor winterbandenwet | Automotive Online

Meerderheid niet voor winterbandenwet

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Joop F Pieterse

    Alle extra veiligheid heeft een grens.Net als toen de eerste auto met ABS werdt uitgerust (Ford Scorpio)gebeurden er meer ongelukken met deze auto.Men denkt–mij kan niks gebeuren, want ik heb winterbanden.