Renault Nederland introduceert My Renault

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Monique Bakx

  Klinkt Goed. Tip: wallpapers kun je ook gebruiken als bureaublad.

 • Jaap de Groot

  Al 42 jaar rijd ik Renault. Krijg ik bonuspunten?

 • Monique Bakx

  Ik heb m’n C30 op mijn bureaublad staan. Krijg ik een gratis APK van Volvo?

 • G.E.J.Wensing

  ik heb een nieuwe megane coupe aangeschaft,je krijgt er 1 jaar garantie verzekering bij, als je voor 16 april 2012 je auto besteld,ik heb hem 10 februari besteld,maar krijgt deze verzekering niet,slechte zaak bij renault nederland.