Al 8500 auto’s voor sloopregeling

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • JP

    Ja die Nederlanders leven niet,die wachten net zo lang af tot de dood erop volgt !
    JP

  • Richard

    In Nederland worden gemiddeld 400.000 nieuwe auto’s per jaar verkocht. Het is geen groeimarkt meer maar een vervangingsmarkt. stel dat er dus 300.000 auto’s per jaar ook weer moeten verdwijnen zijn dit er dus 25.000 per maand. Ik noem 8.500 auto’s dan gewoon een flop een geen succes. Kan aan mij liggen.