Best gefinancierde AV-startup in Europa blijft in de luwte

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Experimenteerwet voor zelfrijdende auto’s vandaag van kracht

    […] men te snel is met het introduceren van deze nieuwe techniek met (dodelijke) ongevallen als gevolg. Inmiddels zijn er in de VS situaties bekend waarbij omstanders zich tegen zelfrijdende voertuigen ke…, en de auto’s soms letterlijk te lijf […]

Best gefinancierde AV-startup in Europa blijft in de luwte | Automotive Online

Best gefinancierde AV-startup in Europa blijft in de luwte

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Experimenteerwet voor zelfrijdende auto’s vandaag van kracht

    […] men te snel is met het introduceren van deze nieuwe techniek met (dodelijke) ongevallen als gevolg. Inmiddels zijn er in de VS situaties bekend waarbij omstanders zich tegen zelfrijdende voertuigen ke…, en de auto’s soms letterlijk te lijf […]