Ev’s gaan sneller en komen verder: ludicrous mode

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Robbert

    Klinkt allemaal GIGANTISCH alleen sprint je 3x met je Tesla of willekeurig welke elektrische auto in 3 sec. naar de 100 en je accu is leeg. En zonder belasting voordelen (besteed aan mensen die het niet nodig hebben) rijdt geen ene (lease)rijder elektrisch. Leuk hoor om in Frankrijk 5 uur in de hitte aan een laadpaal te staan met je kinderen… Dit moet toch beter en anders kunnen?! Waterstof dan maar?!!

Ev’s gaan sneller en komen verder: ludicrous mode | Automotive Online

Ev’s gaan sneller en komen verder: ludicrous mode

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Robbert

    Klinkt allemaal GIGANTISCH alleen sprint je 3x met je Tesla of willekeurig welke elektrische auto in 3 sec. naar de 100 en je accu is leeg. En zonder belasting voordelen (besteed aan mensen die het niet nodig hebben) rijdt geen ene (lease)rijder elektrisch. Leuk hoor om in Frankrijk 5 uur in de hitte aan een laadpaal te staan met je kinderen… Dit moet toch beter en anders kunnen?! Waterstof dan maar?!!