Autobouwers houden Apple en Google van zich af

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • van Zanten

    En waarom zou de automobilist al zijn data aan de fabrikanten moeten verstrekken die er vervolgens geld aan gaat verdienen? Wat krijgen we daar als eigenaar van de auto (en daarmee de data) dan voor terug?

Autobouwers houden Apple en Google van zich af | Automotive Online

Autobouwers houden Apple en Google van zich af

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • van Zanten

    En waarom zou de automobilist al zijn data aan de fabrikanten moeten verstrekken die er vervolgens geld aan gaat verdienen? Wat krijgen we daar als eigenaar van de auto (en daarmee de data) dan voor terug?