BMW: tech-bedrijven en adverteerders bedelen om data

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Marco

    Al een tijdje overweeg ik een nieuwe X5 aan te schaffen maar ik maak me ernstig zorgen over de verzameldrang van de fabrikant om mijn gegevens te verzamelen en voor lange tijd op te slaan. Desgevraagd antwoordt de dealer dat ze niet weten welke data er wordt verzameld, gedurende welke periode het wordt opgeslagen en met wie het wordt gedeeld.

    Ik ben er inmiddels achter dat de informatie met BMW Insurance (ondergebracht bij Alliance) wordt gedeeld.

    Een zorgelijke ontwikkeling.