Hedin wil meer doen in schadeherstel

Redactie Redactie
"We investeren in schadeherstelbedrijven in Europa om onze business verder te verbreden en te ontwikkelen en om aan de toekomstige uitdagingen en kansen te voldoen." (Foto: Stern)

Hedin Mobility Group, eigenaar van Stern, wil de Europese activiteiten rond schadeherstel verder uitbreiden. Dat laat Hedin weten middels een persbericht na de overname van een werkplaats in Noorwegen.

“We zijn aan de kant van de schadeherstellers stapsgewijs gegroeid door acquisities van zowel grotere retailers als onafhankelijken. De snelle ontwikkeling van de automotive industrie heeft gevolgen voor de hele aftermarket business. We investeren in schadeherstelbedrijven in Europa om onze business verder te verbreden en te ontwikkelen en om aan de toekomstige uitdagingen en kansen te voldoen,” aldus Hedin.

Frodes Karossen of Lakk

In Noorwegen gaat het om Frodes Karossen of Lakk, een in 1991 opgericht bedrijf met negen werknemers. De acquisitie is uitgevoerd door Bavaria Molde, een dochteronderneming van Hedin Automotive Norway. “Dit is een mijlpaal voor Bavaria Molde. We willen een full-service leverancier van automotive diensten zijn en tot nu toe hadden we nog geen schadeherstelbedrijf in huis. Nu positioneren we ons om te groeien op dit belangrijke gebied,” zegt ceo Erik Heimen van Bavaria Molde.

In Nederland staat Stern op nummer 5 in de schadebedrijf top 15.

Hedin wil meer doen in schadeherstel | Automotive Online

Hedin wil meer doen in schadeherstel

Redactie Redactie
"We investeren in schadeherstelbedrijven in Europa om onze business verder te verbreden en te ontwikkelen en om aan de toekomstige uitdagingen en kansen te voldoen." (Foto: Stern)

Hedin Mobility Group, eigenaar van Stern, wil de Europese activiteiten rond schadeherstel verder uitbreiden. Dat laat Hedin weten middels een persbericht na de overname van een werkplaats in Noorwegen.

“We zijn aan de kant van de schadeherstellers stapsgewijs gegroeid door acquisities van zowel grotere retailers als onafhankelijken. De snelle ontwikkeling van de automotive industrie heeft gevolgen voor de hele aftermarket business. We investeren in schadeherstelbedrijven in Europa om onze business verder te verbreden en te ontwikkelen en om aan de toekomstige uitdagingen en kansen te voldoen,” aldus Hedin.

Frodes Karossen of Lakk

In Noorwegen gaat het om Frodes Karossen of Lakk, een in 1991 opgericht bedrijf met negen werknemers. De acquisitie is uitgevoerd door Bavaria Molde, een dochteronderneming van Hedin Automotive Norway. “Dit is een mijlpaal voor Bavaria Molde. We willen een full-service leverancier van automotive diensten zijn en tot nu toe hadden we nog geen schadeherstelbedrijf in huis. Nu positioneren we ons om te groeien op dit belangrijke gebied,” zegt ceo Erik Heimen van Bavaria Molde.

In Nederland staat Stern op nummer 5 in de schadebedrijf top 15.