Liqui Moly: Omzet in Nederland met 150 procent gegroeid

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Foto: Liqui Moly

De omzet van smeermiddelenleverancier Liqui Moly is vorig jaar in Nederland met 150 procent gestegen. Dat meldt het bedrijf. En het verwacht dat de omzet dit jaar verder zal stijgen. Dat zegt Thomas Sailer, die verantwoordelijk is voor de salesactiviteiten van het bedrijf in België, in aanloop naar de Autotechnica (27-30 maart in Brussel).  

De wereldwijde omzet van Liqui Moly steeg vorig jaar met 20 procent naar 733 miljoen euro.

Sailer ziet de toekomst voor garagebedrijven gunstig in. “Er is nog steeds duidelijke terughoudendheid bij de aankoop van nieuwe auto’s. In deze onzekere tijden zijn veel mensen voorzichtig en stellen ze grotere aankopen uit. Garages helpen om voertuigen in een goede staat te houden, dure reparaties te vermijden en de levensduur te verlengen.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Liqui Moly: Omzet in Nederland met 150 procent gegroeid | Automotive Online

Liqui Moly: Omzet in Nederland met 150 procent gegroeid

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Foto: Liqui Moly

De omzet van smeermiddelenleverancier Liqui Moly is vorig jaar in Nederland met 150 procent gestegen. Dat meldt het bedrijf. En het verwacht dat de omzet dit jaar verder zal stijgen. Dat zegt Thomas Sailer, die verantwoordelijk is voor de salesactiviteiten van het bedrijf in België, in aanloop naar de Autotechnica (27-30 maart in Brussel).  

De wereldwijde omzet van Liqui Moly steeg vorig jaar met 20 procent naar 733 miljoen euro.

Sailer ziet de toekomst voor garagebedrijven gunstig in. “Er is nog steeds duidelijke terughoudendheid bij de aankoop van nieuwe auto’s. In deze onzekere tijden zijn veel mensen voorzichtig en stellen ze grotere aankopen uit. Garages helpen om voertuigen in een goede staat te houden, dure reparaties te vermijden en de levensduur te verlengen.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.