Bosch zoekt met accudienst Easy Way consument op

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • JW.

    Heel dat easy Way verhaal zou hier iemand op zitten wachten ? Garages zouden hiermee meeliften op het Bosch imago ( lees duur ) mijn ervaring is dat negen van de tien consumenten vandaag de dag bij het vervangen van een accu ( onvoorziene uitgave ) kiezen voor een budget merk.
    De deelnemende garage moet vast gratis uitrukken om de starthulp te verlenen .
    Het is Bosch waarschijnlijk maar om een ding te doen, omzet ! net als bij hun strak gestuurde garage concepten , waar per hoofd van de monteurs een tamelijk hoge omzet gedraaid moet worden bij de leverende grossier.