Baans verdedigt wereldtitel autoruit-vervangen

Steven Don Steven Don

Het WK autoruit vervangen vindt plaats tijdens Glasstec, de grootste internationale vakbeurs voor de glasindustrie. Tijdens het WK draait het om het leveren van het beste resultaat binnen een gestelde tijdslimiet. De deelnemers worden door een internationale jury beoordeeld op hun prestaties op vier onderdelen: voorruit vervangen, zijruit vervangen, achterruit vervangen en het repareren van een autoruit. Er wordt onder andere gekeken naar de gebruikte gereedschappen, voorzorgsmaatregelen voor veilig werken en de afwerking.

Emiel Baans rekent op een podiumplaats: "Autoruiten vervangen is mijn dagelijks werk, maar een kampioenschap geeft een extra dimensie. Ik heb alle gereedschappen, werkvoorschriften en ook de meest recente informatie over de nieuwste autoruiten nagelopen."
Aan het WK doen autoruitherstellers mee uit Nederland, Brazilië, Duitsland, Denemarken, Hongarije, Italië, Noorwegen, Portugal, Verenigde Staten en Groot Brittannië.

Bron: AP

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

 
 

Reacties

  • marcel

    Mogen de boys van Carglass etc wel eens in de leer gaan bij Emiel

Baans verdedigt wereldtitel autoruit-vervangen | Automotive Online

Baans verdedigt wereldtitel autoruit-vervangen

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • marcel

    Mogen de boys van Carglass etc wel eens in de leer gaan bij Emiel