Halfords gaat online banden verkopen

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Tim Dijkstra

  Beste webmaster,

  Alvast mijn complimenten voor jullie website, ziet er goed uit. Ik heb jullie website net aandachtig bekeken en zie dat jullie website betrekking heeft tot banden. Om die rede wou jullie vragen of jullie een link kunnen plaatsen op jullie website voor Banden.eu. Banden.eu is een online banden vergelijker. Wij vergelijken onder andere banden van AutobandenCollectief.nl, AutobandenCollectief.be, BandenConcurrent.nl, Banden-Pneus-Online.nl, Popgom.nl, Winterbanden.nl, Autobandenmarkt.nl en Bandengids.nl. Hierdoor kun je bij ons de meeste banden vinden van heel Nederland en België.
  Tekst: Banden
  URL: http://www.banden.eu/
  Voor eventuele vragen sta ik jullie graag te woord. In afwachting op jullie reactie, verblijf ik.

  Met vriendelijke groet,

  Tim Dijkstra
  Banden.eu

  redactie@banden.eu