Minder bezoekers op Automechanika Frankfurt 2010

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Michel van den Berg

  entree 32.00 euro
  netjes gevraagd tot hoe laat open.
  zondag tot 17.00 uur
  we komen rond 3 uur in hal 9 meer als 50% stond in te pakken.
  jammer. ik kan me voorstellen dat het de volgende keer nog minder druk zal zijn. Want ik was niet de enigste die teleurgesteld was in de houding van zowel de messe als de bedrijven die al aan het inpakken waren.

 • Jennie Elzinga Messe Frankfurt

  Beste Michel,

  Dank je voor je bezoek aan Automechanika 2010. Ik kan me voorstellen dat je het als vervelend hebt ervaren dat exposanten al aan het inpakken waren. Weet dat Messe Frankfurt hier ook erg teleurgesteld in is en dat er streng op word gecontroleerd om er voor te zorgen dat elke bezoeker een goede ervaring op de beurs heeft, ook op zondag tot 17.00 uur.

  Als toevoeging wil ik vermelden dat in tegenstelling tot bovenstaand bericht er wel veel belangstelling uit de eigen markt is geweest, resulterend in ruim 5% meer bezoekers uit Nederland ten opzichte van de editie 2008.