ANWB: kennis autoverkoper over ESC moet omhoog

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Hooghiemstra

    ESP zou gewoon standaard op auto’s geleverd kunnen worden maar dan zonder de BPM die onze “graai” regering op elke optie af-fabriek wenst. Dan is het echt wel voor een kleine meerprijs door de grote aantallen realiseerbaar. Maar ja Het Binnenhof ziet liever extra centen op korte termijn dan wat doden en gewonden kosten perjaar welke voorkomen had kunnen worden.