Carlo Hijzen nieuwe algemeen directeur Vaco

Vaco •
Bij Vaco is Hijzen momenteel voorzitter van de sector bandenvernieuwing en tevens vicevoorzitter in het bestuur.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: Vaco)

Brancheorganisatie Vaco benoemt per 1 oktober Carlo Hijzen (55) als nieuwe algemeen directeur. Naast het directeurschap is hij ook secretaris. Dit meldt de organisatie aan Automotive.

Hijzen is twintig jaar werkzaam in de banden- en wielenbedrijfstak. Momenteel is hij cco bij DBS Tyre Management Group, actief in onder andere bandenservice en bandenvernieuwing. Daarnaast is hij vice president van Bipaver en bestuurslid bij Vaco. Bij Vaco is hij voorzitter van de sector Bandenvernieuwing en tevens vicevoorzitter in het bestuur.

Volgens Carlo Hijzen is de grootste uitdaging van de brandenbranche de voorbereiding op een duurzamere toekomst. “Er komt een groot aantal ontwikkelingen op de branche af. We zijn de eerste keten in Nederland die in staat is om volledig circulair te worden”, vertelt Hijzen.

Inspelen op duurzaamheid

Hijzen gelooft dat de Vaco direct kan inspelen op de behoeften vanuit de maatschappij om duurzaam te opereren. “Met de inzet en betrokkenheid van de ondernemers, zie ik een zeer gunstige toekomst voor de Vaco”, aldus Hijzen.

In september bestaat de vereniging 85 jaar. De vereniging vertegenwoordigt een sector met in Nederland zo’n 8 duizend medewerkers en een omzet van 4 à 5 miljard Euro. 

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Carlo Hijzen nieuwe algemeen directeur Vaco | Automotive Online

Carlo Hijzen nieuwe algemeen directeur Vaco

Vaco •
Bij Vaco is Hijzen momenteel voorzitter van de sector bandenvernieuwing en tevens vicevoorzitter in het bestuur.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: Vaco)

Brancheorganisatie Vaco benoemt per 1 oktober Carlo Hijzen (55) als nieuwe algemeen directeur. Naast het directeurschap is hij ook secretaris. Dit meldt de organisatie aan Automotive.

Hijzen is twintig jaar werkzaam in de banden- en wielenbedrijfstak. Momenteel is hij cco bij DBS Tyre Management Group, actief in onder andere bandenservice en bandenvernieuwing. Daarnaast is hij vice president van Bipaver en bestuurslid bij Vaco. Bij Vaco is hij voorzitter van de sector Bandenvernieuwing en tevens vicevoorzitter in het bestuur.

Volgens Carlo Hijzen is de grootste uitdaging van de brandenbranche de voorbereiding op een duurzamere toekomst. “Er komt een groot aantal ontwikkelingen op de branche af. We zijn de eerste keten in Nederland die in staat is om volledig circulair te worden”, vertelt Hijzen.

Inspelen op duurzaamheid

Hijzen gelooft dat de Vaco direct kan inspelen op de behoeften vanuit de maatschappij om duurzaam te opereren. “Met de inzet en betrokkenheid van de ondernemers, zie ik een zeer gunstige toekomst voor de Vaco”, aldus Hijzen.

In september bestaat de vereniging 85 jaar. De vereniging vertegenwoordigt een sector met in Nederland zo’n 8 duizend medewerkers en een omzet van 4 à 5 miljard Euro. 

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.