Voertuigtechniekdagen verlengd tot eind april

Voertuigtechniekdagen • De Voertuigtechniekdagen worden georganiseerd door Vaco, Focwa, RAO Carrosserie NL en OOC.
Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
(Shutterstock)

De Voertuigtechniekdagen, bedoeld om jongeren en anderen te interesseren voor een baan in de sector, zijn verlengd tot eind april. ‘’Laat zien hoe gaaf het werken in de banden- en wielenbranche is,’’ aldus branche-organisatie Vaco in een nieuwsbericht.

Voor deelnemende bedrijven staat een social media toolkit klaar met campagnemateriaal en voorbeeldteksten voor de eigen website en social media kanalen. ‘Zo kunt u helpen om de campagne nog breder onder de aandacht te brengen bij jongeren, hun ouders en andere geïnteresseerden.’ Deze toolkit is te downloaden via datiseengave.nl.

De Voertuigtechniekdagen worden georganiseerd door Vaco, Focwa, RAO Carrosserie NL en OOC. De campagne ‘Voertuigtechniek, dat is een gave!’, liet jongeren eerder kennismaken met alle voordelen van werken in de voertuigtechniek. Met het thema ‘Welkom in de werkplaats’ is het nu tijd om hun toekomstige werkplek ook echt te laten zien, schrijven de organisatoren in een brochure. “De jeugd is de toekomst van onze branche. Door hen te enthousiasmeren voor ons vakgebied, zorgen we voor nieuwe aanwas en talenten. Doe je mee dan ontmoet je gratis potentiële werknemers bij jou in de werkplaats. Dit kan zomaar leiden tot een bijbaan, stage of zelfs een jarenlang dienstverband. Uiteraard geldt: hoe meer deelnemende bedrijven, hoe groter het succes voor onze branche.”

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.

Voertuigtechniekdagen verlengd tot eind april | Automotive Online

Voertuigtechniekdagen verlengd tot eind april

Voertuigtechniekdagen • De Voertuigtechniekdagen worden georganiseerd door Vaco, Focwa, RAO Carrosserie NL en OOC.
Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
(Shutterstock)

De Voertuigtechniekdagen, bedoeld om jongeren en anderen te interesseren voor een baan in de sector, zijn verlengd tot eind april. ‘’Laat zien hoe gaaf het werken in de banden- en wielenbranche is,’’ aldus branche-organisatie Vaco in een nieuwsbericht.

Voor deelnemende bedrijven staat een social media toolkit klaar met campagnemateriaal en voorbeeldteksten voor de eigen website en social media kanalen. ‘Zo kunt u helpen om de campagne nog breder onder de aandacht te brengen bij jongeren, hun ouders en andere geïnteresseerden.’ Deze toolkit is te downloaden via datiseengave.nl.

De Voertuigtechniekdagen worden georganiseerd door Vaco, Focwa, RAO Carrosserie NL en OOC. De campagne ‘Voertuigtechniek, dat is een gave!’, liet jongeren eerder kennismaken met alle voordelen van werken in de voertuigtechniek. Met het thema ‘Welkom in de werkplaats’ is het nu tijd om hun toekomstige werkplek ook echt te laten zien, schrijven de organisatoren in een brochure. “De jeugd is de toekomst van onze branche. Door hen te enthousiasmeren voor ons vakgebied, zorgen we voor nieuwe aanwas en talenten. Doe je mee dan ontmoet je gratis potentiële werknemers bij jou in de werkplaats. Dit kan zomaar leiden tot een bijbaan, stage of zelfs een jarenlang dienstverband. Uiteraard geldt: hoe meer deelnemende bedrijven, hoe groter het succes voor onze branche.”

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.