Jean-Paul Teunissen formulemanager Eurorepar Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Jean-Paul Teiunissen. (Foto: Linkedin)

Jean-Paul Teunissen is met ingang van deze maand formulemanager van Eurorepar Car Service Nederland, de garageformule van Stellantis. Dat meldt het bedrijf. Teunissen was de afgelopen vier jaar operationeel manager bij de formule. Hij startte in 2017 bij PSA Nederland tijdens de opstart van het Distrigo parts netwerk.

Sinds 2018 heeft hij samen met de voormalige formulemanager Harm Nieboer het Eurorepar-netwerk uit laten groeien tot het landelijk dekkende netwerk van vandaag. Wat Nieboer gaat doen, is onbekend. Stellantis en Nieboer zijn om een reactie gevraagd. In de nieuwe uitgave van Automotive is het jaarlijkse garageformule-overzicht opgenomen, met daarin onder meer Eurorepar.

Volgens Teunissen heeft de opstart van de aftersalesactiviteiten behoorlijk wat voeten in de aarde gehad. “Maar wij zijn erg sterk gebleken in het aanpakken van uitdagingen. Door de samenwerking met onze partners te versterken willen we het Eurorepar Car Service-netwerk laten groeien tot een landelijk dekkend netwerk van ruim 200 vestigingen.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Jean-Paul Teunissen formulemanager Eurorepar Nederland | Automotive Online

Jean-Paul Teunissen formulemanager Eurorepar Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Jean-Paul Teiunissen. (Foto: Linkedin)

Jean-Paul Teunissen is met ingang van deze maand formulemanager van Eurorepar Car Service Nederland, de garageformule van Stellantis. Dat meldt het bedrijf. Teunissen was de afgelopen vier jaar operationeel manager bij de formule. Hij startte in 2017 bij PSA Nederland tijdens de opstart van het Distrigo parts netwerk.

Sinds 2018 heeft hij samen met de voormalige formulemanager Harm Nieboer het Eurorepar-netwerk uit laten groeien tot het landelijk dekkende netwerk van vandaag. Wat Nieboer gaat doen, is onbekend. Stellantis en Nieboer zijn om een reactie gevraagd. In de nieuwe uitgave van Automotive is het jaarlijkse garageformule-overzicht opgenomen, met daarin onder meer Eurorepar.

Volgens Teunissen heeft de opstart van de aftersalesactiviteiten behoorlijk wat voeten in de aarde gehad. “Maar wij zijn erg sterk gebleken in het aanpakken van uitdagingen. Door de samenwerking met onze partners te versterken willen we het Eurorepar Car Service-netwerk laten groeien tot een landelijk dekkend netwerk van ruim 200 vestigingen.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.