Autovakmeester groeit met 40 nieuwe autobedrijven

Autovakmeester • In november en december starten zeven nieuwe leden.
Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: Autovakmeester)

Autovakmeester kreeg er dit jaar 24 nieuwe leden bij en 16 ondernemingen klaar staan klaar om de komende maanden toe te treden. Als gevolg van deze groei met 40 nieuwe autobedrijven ziet Autovakmeester, de formule van Alliance Automotive Group Benelux, 2023 als succesvol jaar, zo meldt het in een persbericht. Autovakmeester bereikte eerder al de mijlpaal van 200 leden.

In november en december starten zeven nieuwe leden: Koster in Nijkerk, Jet in Rotterdam, Autototaal Eerbeek in Eerbeek, Van Zutphen in Rosmalen, Andre Flapper in Woudsend, De Geus in Ten Boer en Hazenberg in Vries. “Dat zijn autobedrijven die wij stuk voor stuk vinden passen bij onze formule”, zegt formulemanager Ton Sieljes. “Zo is Autovakmeester Hazenberg een perfect voorbeeld van een lokale ondernemer die klanten vakmanschap en persoonlijke service biedt.”

Formule manager Angelo Mulder: “Van onze bestaande leden krijgen wij terug dat ze erg tevreden zijn over de stappen van Autovakmeester. Daarnaast proeven we dat veel universele autobedrijven de stap naar onze formule durven en willen maken. Zij blijven eigen baas, maar wel met ondersteuning en expertise van het formuleteam en het landelijke netwerk.”

Partspoint België, onderdeel van Alliance, introduceerde in oktober de nieuwe garageformule Autorepairmaster, de Belgische variant van de Nederlandse Autovakmeester.

Autovakmeester groeit met 40 nieuwe autobedrijven | Automotive Online

Autovakmeester groeit met 40 nieuwe autobedrijven

Autovakmeester • In november en december starten zeven nieuwe leden.
Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: Autovakmeester)

Autovakmeester kreeg er dit jaar 24 nieuwe leden bij en 16 ondernemingen klaar staan klaar om de komende maanden toe te treden. Als gevolg van deze groei met 40 nieuwe autobedrijven ziet Autovakmeester, de formule van Alliance Automotive Group Benelux, 2023 als succesvol jaar, zo meldt het in een persbericht. Autovakmeester bereikte eerder al de mijlpaal van 200 leden.

In november en december starten zeven nieuwe leden: Koster in Nijkerk, Jet in Rotterdam, Autototaal Eerbeek in Eerbeek, Van Zutphen in Rosmalen, Andre Flapper in Woudsend, De Geus in Ten Boer en Hazenberg in Vries. “Dat zijn autobedrijven die wij stuk voor stuk vinden passen bij onze formule”, zegt formulemanager Ton Sieljes. “Zo is Autovakmeester Hazenberg een perfect voorbeeld van een lokale ondernemer die klanten vakmanschap en persoonlijke service biedt.”

Formule manager Angelo Mulder: “Van onze bestaande leden krijgen wij terug dat ze erg tevreden zijn over de stappen van Autovakmeester. Daarnaast proeven we dat veel universele autobedrijven de stap naar onze formule durven en willen maken. Zij blijven eigen baas, maar wel met ondersteuning en expertise van het formuleteam en het landelijke netwerk.”

Partspoint België, onderdeel van Alliance, introduceerde in oktober de nieuwe garageformule Autorepairmaster, de Belgische variant van de Nederlandse Autovakmeester.