Autobedrijf Van der Windt overgenomen door EDA de Heus

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Van der Windt en EDA de Heus gaan verder in Den Hoorn. (Foto: Van der Windt)

Autobedrijf Van der Windt in Den Hoorn is overgenomen EDA de Heus uit Delft. Vanaf volgende week zijn de bedrijven op één locatie te vinden in het pand van Van der Windt in Den Hoorn.

Er wordt deze week hard gewerkt aan de verhuizing van EDA de Heus naar het grotere bedrijfspand van Van der Windt in Den Hoorn waar beide bedrijven onder één dak verder zullen gaan. Zo meldt Yolanda van Winden, samen met haar man Aad eigenaar van EDA de Heus, aan Automotive. 

Overlijden

Alle tien medewerkers van het bedrijf gaan mee naar Den Hoorn, waar in de nieuwe situatie in totaal 15 mensen werken. De beide bedrijven werkten al met elkaar samen, maar door het overlijden vorig jaar van Herbert van der Windt, eigenaar van autobedrijf Van der Windt, is besloten om de bedrijven samen te voegen. ‘We wilden niet vanuit twee verschillende locaties werken, maar de focus op één vestiging richten zodat we optimaal klantgericht kunnen werken”, aldus Van Winden.

Het nieuwe, gecombineerde bedrijf staat onder leiding van Aad en Yolanda van Winden die behalve bij Bosch Car Service, ook zijn aangesloten bij Glasgarage. Behalve reparatie en onderhoud, richt het bedrijf zich ook op in- en verkoop van occasions en ruitherstel.

Universele bedrijven weten de aftersalesomzet goed op peil te houden, ondanks de coronacrisis, zo blijkt uit de wekelijkse werkplaatsmonitor van Wesp.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Autobedrijf Van der Windt overgenomen door EDA de Heus | Automotive Online

Autobedrijf Van der Windt overgenomen door EDA de Heus

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Van der Windt en EDA de Heus gaan verder in Den Hoorn. (Foto: Van der Windt)

Autobedrijf Van der Windt in Den Hoorn is overgenomen EDA de Heus uit Delft. Vanaf volgende week zijn de bedrijven op één locatie te vinden in het pand van Van der Windt in Den Hoorn.

Er wordt deze week hard gewerkt aan de verhuizing van EDA de Heus naar het grotere bedrijfspand van Van der Windt in Den Hoorn waar beide bedrijven onder één dak verder zullen gaan. Zo meldt Yolanda van Winden, samen met haar man Aad eigenaar van EDA de Heus, aan Automotive. 

Overlijden

Alle tien medewerkers van het bedrijf gaan mee naar Den Hoorn, waar in de nieuwe situatie in totaal 15 mensen werken. De beide bedrijven werkten al met elkaar samen, maar door het overlijden vorig jaar van Herbert van der Windt, eigenaar van autobedrijf Van der Windt, is besloten om de bedrijven samen te voegen. ‘We wilden niet vanuit twee verschillende locaties werken, maar de focus op één vestiging richten zodat we optimaal klantgericht kunnen werken”, aldus Van Winden.

Het nieuwe, gecombineerde bedrijf staat onder leiding van Aad en Yolanda van Winden die behalve bij Bosch Car Service, ook zijn aangesloten bij Glasgarage. Behalve reparatie en onderhoud, richt het bedrijf zich ook op in- en verkoop van occasions en ruitherstel.

Universele bedrijven weten de aftersalesomzet goed op peil te houden, ondanks de coronacrisis, zo blijkt uit de wekelijkse werkplaatsmonitor van Wesp.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.