ABS Boekhorst neemt Schadenet Rijnders Apeldoorn over

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
ABS Boekhorst voegt een vestiging toe. (Foto: ABS)

Familiebedrijf ABS Boekhorst Autoschade neemt op 1 januari de activiteiten van Schadenet Rijnders in Apeldoorn over. Het autoschadebedrijf breidt het aantal vestigingen hierdoor uit naar 14. Dat maakt schadeketen ABS vandaag bekend.

Het schadebedrijf uit Apeldoorn is opgericht in 2017. Jeroen Baars, directeur Rijnders Service, stelt dat de verkoop de continuïteit van het bedrijf bevordert. “Om verdere groei te waarborgen, hebben we besloten om onze vestiging in Apeldoorn vanaf 2021 bij ABS Boekhorst te voegen.” Rijnders heeft nog 4 schadebedrijven zelfstandig, 1 in samenwerking met Kraaijvanger en 1 samen met Kraaijvanger en dealerbedrijf Zijm.

Dankzij de toevoeging van het schadeherstelbedrijf bestrijkt Boekhorst Autoschade nu ook de regio Apeldoorn, zegt directeur Martijn Boekhorst. ‘’Wij kunnen nu de geografische ruimte tussen Arnhem en Zwolle invullen.’’

Schadenet Rijnders gaat vanaf 1 januari verder onder de naam ABS Boekhorst Apeldoorn. De van Segerink & Wolbers overgenomen schadeactiviteit in Lochem wordt dankzij de samenwerking tussen de Bochane Groep en Boekhorst geïntegreerd in ABS Boekhorst Apeldoorn. Schadeketen ABS heeft ruim 70 vestigingen.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

ABS Boekhorst neemt Schadenet Rijnders Apeldoorn over | Automotive Online

ABS Boekhorst neemt Schadenet Rijnders Apeldoorn over

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
ABS Boekhorst voegt een vestiging toe. (Foto: ABS)

Familiebedrijf ABS Boekhorst Autoschade neemt op 1 januari de activiteiten van Schadenet Rijnders in Apeldoorn over. Het autoschadebedrijf breidt het aantal vestigingen hierdoor uit naar 14. Dat maakt schadeketen ABS vandaag bekend.

Het schadebedrijf uit Apeldoorn is opgericht in 2017. Jeroen Baars, directeur Rijnders Service, stelt dat de verkoop de continuïteit van het bedrijf bevordert. “Om verdere groei te waarborgen, hebben we besloten om onze vestiging in Apeldoorn vanaf 2021 bij ABS Boekhorst te voegen.” Rijnders heeft nog 4 schadebedrijven zelfstandig, 1 in samenwerking met Kraaijvanger en 1 samen met Kraaijvanger en dealerbedrijf Zijm.

Dankzij de toevoeging van het schadeherstelbedrijf bestrijkt Boekhorst Autoschade nu ook de regio Apeldoorn, zegt directeur Martijn Boekhorst. ‘’Wij kunnen nu de geografische ruimte tussen Arnhem en Zwolle invullen.’’

Schadenet Rijnders gaat vanaf 1 januari verder onder de naam ABS Boekhorst Apeldoorn. De van Segerink & Wolbers overgenomen schadeactiviteit in Lochem wordt dankzij de samenwerking tussen de Bochane Groep en Boekhorst geïntegreerd in ABS Boekhorst Apeldoorn. Schadeketen ABS heeft ruim 70 vestigingen.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.