TVM stopt met particuliere autopolissen

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:

Dat meldt TVM.

TVM wil in plaats daarvan de bestaande focus op transport en logistiek versterken. De samenwerking op volmachtgebied met de truckfabrikanten blijft wel bestaan en TVM gaat ook door met het verzekeren van pleziervaartuigen en oldtimers.

Als gevolg hiervan zullen enkele tientallen arbeidsplaatsen komen te vervallen. Daarnaast zullen nieuwe arbeidsplaatsen ontstaan door technologische innovaties, risico-analyses, nieuwe diensten en big data-toepassingen, zo meldt TVM.

Het stoppen met de particuliere autoverzekeringen komt niet uit de lucht vallen. TVM legt al langer de focus op de zakelijke markt. Op all-risks verzekeringen maakt het bedrijf verlies. De schadelast bij die verzekeringen lag in 2016 op 106 procent van de ingelegde premie

TVM heeft gestuurd schadeherstel en werkt daarin samen met A.A.S. en Schadenet.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.