Steeds meer voormalig Care-vestigingen verdeeld

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Schadenet Möller heeft een Rotterdamse vestiging van Care overgenomen en een tweede gesloten. Dat meldt het bedrijf. Hoeveel personeelsleden er uiteindelijk mee kunnen naar Möller, is nog niet bekend. Schadenet Rijnders, dat al vijf locaties heeft, start de vestigingen in Apeldoorn en Amersfoort door.

Sassenheim is inmiddels overgenomen door Reco, dat tien vestigingen heeft in de regio Noord-Holland. Reco neemt ook Almere Stad en Almere Buiten over. Kraaijvanger (vijf vestigingen in Oost-Nederland) heeft Nijmegen onder zijn hoede genomen. Volgens de site van Schadenet is het aantal leden inmiddels uitgebreid naar 113. Dat betekent dat er ongeveer twintig voormalig Care-vestigingen zijn toegevoegd. Wat er met de overige vestigingen gaat gebeuren, is nog niet duidelijk.

Curatoren

De curatoren zijn nog altijd onbereikbaar voor commentaar. Deze week zijn er ook weer vier Care-bv’s failliet verklaard: Van Leeuwen Services, Care Schadeservice 1. Het is niet bekend wat er precies onder laatstgenoemde bv’s valt. Ook care Almere Stad en Care Almere Buiten werden failliet verklaard.

Lees alles over de ontwikkelingen rond het faillissement van Care in het dossier.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Steeds meer voormalig Care-vestigingen verdeeld | Automotive Online

Steeds meer voormalig Care-vestigingen verdeeld

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Schadenet Möller heeft een Rotterdamse vestiging van Care overgenomen en een tweede gesloten. Dat meldt het bedrijf. Hoeveel personeelsleden er uiteindelijk mee kunnen naar Möller, is nog niet bekend. Schadenet Rijnders, dat al vijf locaties heeft, start de vestigingen in Apeldoorn en Amersfoort door.

Sassenheim is inmiddels overgenomen door Reco, dat tien vestigingen heeft in de regio Noord-Holland. Reco neemt ook Almere Stad en Almere Buiten over. Kraaijvanger (vijf vestigingen in Oost-Nederland) heeft Nijmegen onder zijn hoede genomen. Volgens de site van Schadenet is het aantal leden inmiddels uitgebreid naar 113. Dat betekent dat er ongeveer twintig voormalig Care-vestigingen zijn toegevoegd. Wat er met de overige vestigingen gaat gebeuren, is nog niet duidelijk.

Curatoren

De curatoren zijn nog altijd onbereikbaar voor commentaar. Deze week zijn er ook weer vier Care-bv’s failliet verklaard: Van Leeuwen Services, Care Schadeservice 1. Het is niet bekend wat er precies onder laatstgenoemde bv’s valt. Ook care Almere Stad en Care Almere Buiten werden failliet verklaard.

Lees alles over de ontwikkelingen rond het faillissement van Care in het dossier.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.