Schadenet Driessen overgenomen door Schadenet Van Gestel

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Schadenet Driessen is overgenomen door Van Gestel. (Foto: Van Gestel)

Bas van Gestel, eigenaar van het gelijknamige Schadenet-bedrijf, heeft schadebedrijf Driessen in Eindhoven overgenomen, maakt het bedrijf vandaag bekend.

Per 15 oktober gaat het bedrijf verder onder de naam Schadenet Van Gestel Eindhoven. Alle 22 medewerkers gaan mee in de overname. Het aangrenzende autopoetsbedrijf gaat niet mee in de overname. Door de overname telt Schadenet Van Gestel nu in totaal vier vestigingen in Noord-Brabant, Brede, Etten-Leur, Tilburg en Eindhoven.

Wens

“Door deze overname gaat een lang gekoesterde wens in vervulling”, zegt Bas van Gestel. “Met de uitbreiding kunnen we met elkaar een grotere, efficiëntere en dynamische organisatie vormen die nog beter voorziet in de behoefte van onze klanten door optimaal gebruik te maken van de capaciteiten van de verschillende vestigingen.” Automotive komt ieder jaar met een Schadebedrijf Top 15 met schade-ondernemers die de meeste vestigingen hebben.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Schadenet Driessen overgenomen door Schadenet Van Gestel | Automotive Online

Schadenet Driessen overgenomen door Schadenet Van Gestel

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Schadenet Driessen is overgenomen door Van Gestel. (Foto: Van Gestel)

Bas van Gestel, eigenaar van het gelijknamige Schadenet-bedrijf, heeft schadebedrijf Driessen in Eindhoven overgenomen, maakt het bedrijf vandaag bekend.

Per 15 oktober gaat het bedrijf verder onder de naam Schadenet Van Gestel Eindhoven. Alle 22 medewerkers gaan mee in de overname. Het aangrenzende autopoetsbedrijf gaat niet mee in de overname. Door de overname telt Schadenet Van Gestel nu in totaal vier vestigingen in Noord-Brabant, Brede, Etten-Leur, Tilburg en Eindhoven.

Wens

“Door deze overname gaat een lang gekoesterde wens in vervulling”, zegt Bas van Gestel. “Met de uitbreiding kunnen we met elkaar een grotere, efficiëntere en dynamische organisatie vormen die nog beter voorziet in de behoefte van onze klanten door optimaal gebruik te maken van de capaciteiten van de verschillende vestigingen.” Automotive komt ieder jaar met een Schadebedrijf Top 15 met schade-ondernemers die de meeste vestigingen hebben.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.