Carglass stapt in schademarkt

Redactie Redactie
• Laatste update:

Carglass-moeder Belron nam vorig jaar Autotaalglas en Glasgarage over en verstevigde daarmee zijn positie als marktleider op de ruitschadebranche. Met Carmetics stapt het bedrijf nu ook op de carrosserieschademarkt, een markt die in hoog tempo verandert.

Standaard prijslijst
In het Carmetics-concept verwacht Carglass de meeste schadewerkzaamheden binnen twee tot drie uur te kunnen voltooien. Aan de hand van een standaard prijslijst is voor klanten meteen inzichtelijk wat het herstel kost. 

Volgens Carglass heeft tweederde van de auto’s een kleine schade. Veel automobilisten laten deze niet repareren omdat ze de herstelkosten te hoog vinden, herstelwerkzaamheden te lang vinden duren of bang zijn voor de gevolgen voor hun no-claim korting of eigen risico. 

Carmetics werkt met sneldrogende lakken, voorverwarmde perslucht en een mobiele spuitcabine zodat de schades snel en tegen lagere prijzen kunnen worden hersteld. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Carglass stapt in schademarkt | Automotive Online

Carglass stapt in schademarkt

Redactie Redactie
• Laatste update:

Carglass-moeder Belron nam vorig jaar Autotaalglas en Glasgarage over en verstevigde daarmee zijn positie als marktleider op de ruitschadebranche. Met Carmetics stapt het bedrijf nu ook op de carrosserieschademarkt, een markt die in hoog tempo verandert.

Standaard prijslijst
In het Carmetics-concept verwacht Carglass de meeste schadewerkzaamheden binnen twee tot drie uur te kunnen voltooien. Aan de hand van een standaard prijslijst is voor klanten meteen inzichtelijk wat het herstel kost. 

Volgens Carglass heeft tweederde van de auto’s een kleine schade. Veel automobilisten laten deze niet repareren omdat ze de herstelkosten te hoog vinden, herstelwerkzaamheden te lang vinden duren of bang zijn voor de gevolgen voor hun no-claim korting of eigen risico. 

Carmetics werkt met sneldrogende lakken, voorverwarmde perslucht en een mobiele spuitcabine zodat de schades snel en tegen lagere prijzen kunnen worden hersteld. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.