Nicole Hoebink volgt Willem Mes op als directeur operations Carglass

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Nicole Hoebink wordt de nieuwe directeur operations bij Carglass. (Foto: Carglass)

Nicole Hoebink is op 1 september in dienst gekomen bij Carglass Nederland, zo meldt Carglass.  

Hoebink is de opvolger van Willem Mes, die op 1 oktober met pensioen is gegaan en 14 jaar bij de ruitschadeketen werkte als directeur operations. In de maand september heeft de overdracht plaatsgevonden, waarna Hoebink per 1 oktober de rol van Mes heeft overgenomen. Hiervoor was zij onder andere als directeur installatie en onderhoud werkzaam bij VodafoneZiggo.

Hoogtepunten

Willem Mes trad in 2008 in dienst bij Carglass en was destijds onder andere betrokken bij de stap van de keten naar herstel van kleine schades. In 2019 werd besloten daarmee te stoppen en te focussen pp de kernactiviteit: ruitschadeherstel. “We kijken terug op veel hoogtepunten als het gaat om klantenservice, de ontwikkeling van onze mensen en de efficiency van de organisatie”, aldus Bas Creemers, managing director Carglass Nederland, over het vertrek van Willem Mes.

Carglass telt 57 vestigingen in ons land en opende afgelopen zomer voor het eerst sinds jaren weer een nieuwe vestiging, in Boxmeer. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Nicole Hoebink volgt Willem Mes op als directeur operations Carglass | Automotive Online

Nicole Hoebink volgt Willem Mes op als directeur operations Carglass

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Nicole Hoebink wordt de nieuwe directeur operations bij Carglass. (Foto: Carglass)

Nicole Hoebink is op 1 september in dienst gekomen bij Carglass Nederland, zo meldt Carglass.  

Hoebink is de opvolger van Willem Mes, die op 1 oktober met pensioen is gegaan en 14 jaar bij de ruitschadeketen werkte als directeur operations. In de maand september heeft de overdracht plaatsgevonden, waarna Hoebink per 1 oktober de rol van Mes heeft overgenomen. Hiervoor was zij onder andere als directeur installatie en onderhoud werkzaam bij VodafoneZiggo.

Hoogtepunten

Willem Mes trad in 2008 in dienst bij Carglass en was destijds onder andere betrokken bij de stap van de keten naar herstel van kleine schades. In 2019 werd besloten daarmee te stoppen en te focussen pp de kernactiviteit: ruitschadeherstel. “We kijken terug op veel hoogtepunten als het gaat om klantenservice, de ontwikkeling van onze mensen en de efficiency van de organisatie”, aldus Bas Creemers, managing director Carglass Nederland, over het vertrek van Willem Mes.

Carglass telt 57 vestigingen in ons land en opende afgelopen zomer voor het eerst sinds jaren weer een nieuwe vestiging, in Boxmeer. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.