Unigarant start eigen expertisedienst

Redactie Redactie
• Laatste update:

“In de autobranche gaat het dan vooral om autodiefstalschade", vertelt Garantex-directeur Hans Berkhof. “We denken dat kwaliteit omhoog gaat als we die expertise zelf doen. Dan moet je onder meer denken aan een snelle, efficiënte dossierafhandeling. Dat is in ons voordeel, maar vooral in het voordeel van de klant.” Garantex richt zich niet op casco-schades. “Daar heb je goede calculatiesystemen voor, we gaan niet opnieuw het wiel uitvinden.” De expertisedienst heeft op dit moment twaalf personeelsleden, waaronder acht schade/experts. Directeur Hans Berkhof is afkomstig van Unigarant, dat eigendom is van de ANWB.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.