Peter Siewers van Unigarant naar ANWB Hulpverlening

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Peter Siewers wordt directeur ANWB Hulpverlening. (Foto: Unigarant)

Peter Siewers, ceo Unigarant Verzekering, wordt per 1 januari directeur hulpverlening bij de ANWB. Totdat er bij Unigarant een opvolger is aangesteld, blijft Siewers betrokken bij de leiding van het bedrijf. Zo meldt Unigarant.

Siewers is sinds 2017 algemeen directeur van het verzekeringsbedrijf van de ANWB en maakt vanuit zijn huidige functie als ceo van Unigarant al deel uit van de directie van organisatie. “Met deze stap binnen de ANWB verlaat ik de verzekeringsbranche en stap ik in de wereld van de Wegenwacht, alarmcentrales, traumaheli’s en mobiliteit”, aldus Siewers. 

De ANWB presenteerde vorige week het rapport Visie & investeringsagenda voor personenmobiliteit over de weg in 2050, waarin de organisatie inzet op nul verkeersdoden, nul emissies en nul files (triple zero).

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Peter Siewers van Unigarant naar ANWB Hulpverlening | Automotive Online

Peter Siewers van Unigarant naar ANWB Hulpverlening

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Peter Siewers wordt directeur ANWB Hulpverlening. (Foto: Unigarant)

Peter Siewers, ceo Unigarant Verzekering, wordt per 1 januari directeur hulpverlening bij de ANWB. Totdat er bij Unigarant een opvolger is aangesteld, blijft Siewers betrokken bij de leiding van het bedrijf. Zo meldt Unigarant.

Siewers is sinds 2017 algemeen directeur van het verzekeringsbedrijf van de ANWB en maakt vanuit zijn huidige functie als ceo van Unigarant al deel uit van de directie van organisatie. “Met deze stap binnen de ANWB verlaat ik de verzekeringsbranche en stap ik in de wereld van de Wegenwacht, alarmcentrales, traumaheli’s en mobiliteit”, aldus Siewers. 

De ANWB presenteerde vorige week het rapport Visie & investeringsagenda voor personenmobiliteit over de weg in 2050, waarin de organisatie inzet op nul verkeersdoden, nul emissies en nul files (triple zero).

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.