Nieuwe huisstijl voor ASN

Redactie Redactie
• Laatste update:

De logokleur verandert van rood naar blauw.

De keten heeft onderzoek laten doen naar hoe de schadebranche zich ontwikkelt. “Daar kwam uit naar voren dat de sturing van opdrachtgevers nog strakker zal worden; die sturing zal veel meer plaatsvinden naar netwerken en niet meer zozeer naar individuele herstellers. Op deze ontwikkeling gaan we ons netwerk voorbereiden.” Nu komt zo’n 35% van de omzet uit het landelijke netwerk, dat moet 70% worden. Ook wil de keten de komende jaren groeien van 49 naar 75 vestigingen. In de komende vijf jaar moet het marktaandeel zijn gestegen van 6% naar 10%.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.