ASN Gebr. De Zeeuw start nieuw bedrijf voor velgherstel

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
De velgherstelvestiging. (Foto: ASN Gebr. De Zeeuw )

Autoschadeherstelbedrijf ASN Gebr. De Zeeuw is in Naarden een velgreparatiebedrijf gestart. Gebr. Van Leeuwen Velgherstel herstelt beschadigde velgen in eigen beheer en volgens fabrieksvoorschriften.

Gebr. Van Leeuwen Velgherstel heeft voor het herstellen van velgen een CNC-machine waar beschadigingen van de velg mee afgedraaid kunnen worden. Er zijn in Nederland volgens het bedrijf slechts een beperkt aantal van deze machines operationeel.

Het bedrijf werkt voor particulieren, garagebedrijven, verzekerings- en leasemaatschappijen.

Lees meer op Autoschadeportaal.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

ASN Gebr. De Zeeuw start nieuw bedrijf voor velgherstel | Automotive Online

ASN Gebr. De Zeeuw start nieuw bedrijf voor velgherstel

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
De velgherstelvestiging. (Foto: ASN Gebr. De Zeeuw )

Autoschadeherstelbedrijf ASN Gebr. De Zeeuw is in Naarden een velgreparatiebedrijf gestart. Gebr. Van Leeuwen Velgherstel herstelt beschadigde velgen in eigen beheer en volgens fabrieksvoorschriften.

Gebr. Van Leeuwen Velgherstel heeft voor het herstellen van velgen een CNC-machine waar beschadigingen van de velg mee afgedraaid kunnen worden. Er zijn in Nederland volgens het bedrijf slechts een beperkt aantal van deze machines operationeel.

Het bedrijf werkt voor particulieren, garagebedrijven, verzekerings- en leasemaatschappijen.

Lees meer op Autoschadeportaal.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.