Wiebes: extra fiscale prikkels voor elektrische auto’s

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • heinman

  Tsjonge, wat een visie heeft die man! Ga lekker verder met stimuleren en maak de Nederlandse autobranche nog verder kapot.

 • Eduard Pijl

  Ja, en verander dan maar weer de regels. Eerst de mensen beloven geen bijtelling te zullen rekenen en nu weer laten weten dat toch nog te gaan doen. Dit is fijn en consequent beleid. Wat dat aangaat past deze man goed bij het droevige beleid in dit nare land.

 • john

  Je koopt zelf een bedrijfsauto, doet er je werk mee en als dank mag je dan bijtelling betalen.
  als je geen bijtelling wilt voor je bedrijfsauto, dan ben je verplicht een 7-14% bijtelling auto te kopen om daar je prive kilometers mee te rijden. Lekker handig als er in de woonwijk 1,15 parkeerplek per huishouden is.