‘Gemeenten slecht op de hoogte van elektrisch autorijden’

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • jps

    Wat is de nieuwswaarde van dit artikel? Deze auto’s zijn niet verkocht maar aangeschaft van belasting geld zodat de lokale gemeentes kunnen laten zien hoe goed ze bezig zijn. Onze gemeente koopt 3 MiEV’s kosten een kleine ton excl. Het plaatsen van de laadpalen kost niets want ook dit wordt grotendeels gesubsidieerd.Gemeenten zijn weer eens met hele andere dingen bezig dan zich druk maken om de dingen die wel belangrijk zijn