Italiaanse minister wil vertrek ceo van Ferrari

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • PJ

    Goedkoop scoren is ook in Italie in de mode. Afdoen als volstrekt overbodig.

  • Eduard

    Als die minister een eenvoudiger georganiseerd Italië nastreeft, moet hij eens bij zichzelf beginnen. En zich vooral NIET bemoeien met dit soort zake, waar hij 1. geen enkele zeggenschap over heeft; en 2. geen verstand van heeft ! Viva Simplicita 😉

  • Eduard

    Excuus, typefoutje : ik bedoel uiteraard “zaken” !