Verkeersboetes wél ingezet bij controle bijtelling

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • De Rover

    Was toch al overduidelijk. Belastingdienst heeft toch ook niet de capiciteit om met mankracht op zaterdag en zondag langs de weg te gaan staan en vrijwel iedere auto te flitsen. Gewoon rustig rijden dan rij je gewoon zonder een cent meer te betalen zowel aan de belasting als aan de vrinden uit Leeuwarden….