Nieuwe directie sales en concepten bij Doyen Auto

Doyen Auto • Het bedrijf wil met de aanstellingen de ontwikkelingen van de concepten ‘een stap verder brengen’.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
Links, Mareels. Rechts, De Vleeschauwer (Foto: Doyen Auto)

Gunter Mareels is aangesteld als directeur van de groep ‘concepts and key accounts’ bij Doyen Auto. Verder gaat Tim de Vleeschauwer bij de onderdelendistributeur aan de slag als commercieel & netwerkdirecteur Benelux. Dat meldt Doyen in een persbericht.

‘Concepts and key accounts’ is een nieuwe conceptafdeling ‘die de ontwikkeling van de onderneming moet verzekeren’. Ook moet de nieuwe afdeling erop toezien dat het bedrijf ‘zo goed mogelijk tegemoetkomt aan de behoeften van distributeurs en herstellers’.

“De teams ter plaatse zijn enthousiast en ik ben ervan overtuigd dat we samen de ontwikkeling van onze concepten een stap verder zullen brengen”, aldus Gunter Mareels over zijn nieuwe functie.

Mareels begon bij Doyen Auto als salesdirecteur Autodistribution Belux. Daarna werd hij sales director Benelux.

Tim de Vleeschauwer

Tim De Vleeschauwer gaat de verkoop- en netwerkteams in de Benelux leiden. De Vleeschauwer, over zijn nieuwe rol: “Samen zullen we innovatieve strategieën uitwerken om onze marktpositie verder te versterken”.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.