Citroën benoemt Thierry Koskas tot nieuwe ceo

Citroën • De voormalige directeur van Renault blijft chief sales en marketing officer bij Citroën-moederbedrijf Stellantis.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
Citroën benoemt Thierry Koskas tot nieuwe ceo
Koskas behoudt zijn rol als chief sales & marketing officer bij Stellantis. (Foto: Stellantis)

Thierry Koskas is benoemd tot nieuwe ceo van Citroën met ingang van 1 maart 2023. Dat maakt Stellantis bekend in een persbericht. Koskas behoudt daarnaast zijn rol als chief sales en marketing officer bij Stellantis.

“Ik heb het volste vertrouwen in Thierry Koskas om deze strategische en waardevolle missies voor ons bedrijf uit te voeren, zijn dubbele verantwoordelijkheid maakt deel uit van een logica van crossfunctionaliteit, zoals al het geval is voor andere executive VP’s binnen het Stellantis-leiderschapsteam,” aldus Stellantis ceo Carlos Tavares.

De huidige ceo van Citroën, Vincent Cobée, heeft besloten om ‘persoonlijke projecten buiten het bedrijf na te streven’.

Citroën benoemt Thierry Koskas tot nieuwe ceo | Automotive Online

Citroën benoemt Thierry Koskas tot nieuwe ceo

Citroën • De voormalige directeur van Renault blijft chief sales en marketing officer bij Citroën-moederbedrijf Stellantis.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
Citroën benoemt Thierry Koskas tot nieuwe ceo
Koskas behoudt zijn rol als chief sales & marketing officer bij Stellantis. (Foto: Stellantis)

Thierry Koskas is benoemd tot nieuwe ceo van Citroën met ingang van 1 maart 2023. Dat maakt Stellantis bekend in een persbericht. Koskas behoudt daarnaast zijn rol als chief sales en marketing officer bij Stellantis.

“Ik heb het volste vertrouwen in Thierry Koskas om deze strategische en waardevolle missies voor ons bedrijf uit te voeren, zijn dubbele verantwoordelijkheid maakt deel uit van een logica van crossfunctionaliteit, zoals al het geval is voor andere executive VP’s binnen het Stellantis-leiderschapsteam,” aldus Stellantis ceo Carlos Tavares.

De huidige ceo van Citroën, Vincent Cobée, heeft besloten om ‘persoonlijke projecten buiten het bedrijf na te streven’.