Directeur aftersales Theo Eitjes verlaat Hyundai

Hyundai • Hij wordt opgevolgd door Leon Gordijn.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
(foto: Hyundai Nederland)

Theo Eitjes (62) neemt na 19 jaar afscheid van Hyundai Nederland. Eitjes was werkzaam als directeur aftersales, maar gaf ook de huidige organisatie vorm met onder andere de overgang van Greenib Car naar fabrieksimporteur in 2014 en meer recentelijk de herstructurering van het dealernetwerk in Nederland.

Dit laat de importeur in een verklaring weten. Het is overigens geen definitief afscheid: Eitjes zal zijn kennis en ervaring blijven inzetten als consultant, met een focus op aftersales en netwerkactiviteiten.

Leon Gordijn (51), ruim 24 jaar werkzaam bij de importeur en nu nog manager services, wordt per 1 februari aanstaande general manager aftersales. Hij zegt: “Mijn ambitie is om Hyundai in Nederland op aftersalesgebied de transitie te laten doormaken naar een merk dat koploper is op het gebied van elektrificatie.”

Eind vorig jaar introduceerde Hyundai de EV-showroom bij dealerbedrijf Wittenberg.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

Directeur aftersales Theo Eitjes verlaat Hyundai | Automotive Online

Directeur aftersales Theo Eitjes verlaat Hyundai

Hyundai • Hij wordt opgevolgd door Leon Gordijn.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
(foto: Hyundai Nederland)

Theo Eitjes (62) neemt na 19 jaar afscheid van Hyundai Nederland. Eitjes was werkzaam als directeur aftersales, maar gaf ook de huidige organisatie vorm met onder andere de overgang van Greenib Car naar fabrieksimporteur in 2014 en meer recentelijk de herstructurering van het dealernetwerk in Nederland.

Dit laat de importeur in een verklaring weten. Het is overigens geen definitief afscheid: Eitjes zal zijn kennis en ervaring blijven inzetten als consultant, met een focus op aftersales en netwerkactiviteiten.

Leon Gordijn (51), ruim 24 jaar werkzaam bij de importeur en nu nog manager services, wordt per 1 februari aanstaande general manager aftersales. Hij zegt: “Mijn ambitie is om Hyundai in Nederland op aftersalesgebied de transitie te laten doormaken naar een merk dat koploper is op het gebied van elektrificatie.”

Eind vorig jaar introduceerde Hyundai de EV-showroom bij dealerbedrijf Wittenberg.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.