Jeroen Tas weg bij Hyundai Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Jeroen Tas. (Foto: Hyundai)

Marketingdirecteur Jeroen Tas is met ingang van deze maand niet meer in dienst bij importeur Hyundai Nederland. Dat meldt de importeur aan Automotive. De beslissing is ‘in goede samenspraak’ genomen . 

Tas trad in 2018 in dienst bij de organisatie. Tas was afkomstig van Fleet Support en werkte daarvoor onder meer bij Citroën Nederland. 

Tas meldt met “veel plezier bij Hyundai gewerkt te hebben”. Het is volgens hem nog te vroeg om al in te gaan op de volgende stap in zijn carrière. Automotive interviewde eerder dit jaar algemeen directeur Tjalling Hollander. “Het begint met een organisatie die aandacht heeft voor de zakelijke markt. Als importorganisatie moeten we dezelfde koers volgen en met één stem spreken.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Jeroen Tas weg bij Hyundai Nederland | Automotive Online

Jeroen Tas weg bij Hyundai Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Jeroen Tas. (Foto: Hyundai)

Marketingdirecteur Jeroen Tas is met ingang van deze maand niet meer in dienst bij importeur Hyundai Nederland. Dat meldt de importeur aan Automotive. De beslissing is ‘in goede samenspraak’ genomen . 

Tas trad in 2018 in dienst bij de organisatie. Tas was afkomstig van Fleet Support en werkte daarvoor onder meer bij Citroën Nederland. 

Tas meldt met “veel plezier bij Hyundai gewerkt te hebben”. Het is volgens hem nog te vroeg om al in te gaan op de volgende stap in zijn carrière. Automotive interviewde eerder dit jaar algemeen directeur Tjalling Hollander. “Het begint met een organisatie die aandacht heeft voor de zakelijke markt. Als importorganisatie moeten we dezelfde koers volgen en met één stem spreken.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.