Samenwerking SLD en Actua: financial lease met verzekering erbij

Actua Groep • Via een online platform kunnen autobedrijven hun zakelijke klanten zelfstandig financial lease aanbieden.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
(Foto: Actua).

Leasebedrijf SLD en verzekeraar Actua Groep gaan samenwerken. De bedrijven hebben een platform ontwikkeld waarmee autobedrijven diverse diensten kunnen aanbieden aan de zakelijke markt, zoals financial lease en verzekeringen.

SLD levert vooral de financial lease-oplossingen en Actua Groep de kennis op het gebied van verzekeringen. Sinds vorig jaar richt Actua zich ook op (private en business) occasionlease.  Via het Lease Management Systeem, een online platform, kunnen autobedrijven nu zelfstandig financial lease-aanvragen verwerken en beheren. Volgens de twee bedrijven is een financieringsaanvraag binnen drie minuten geregeld.

Raymond Peters, commercieel directeur van de Actua Groep: “De samenwerking met SLD heeft voor ons geresulteerd in een nieuw product, Actua Financial Lease, een combinatie van financial lease met een autoverzekering. Hiermee kunnen autobedrijven hun zakelijke klanten optimaal bedienen én hun werkplaatsen vullen, dankzij de verlengde garantie. Een positieve ontwikkeling voor alle betrokkenen.”

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Samenwerking SLD en Actua: financial lease met verzekering erbij | Automotive Online

Samenwerking SLD en Actua: financial lease met verzekering erbij

Actua Groep • Via een online platform kunnen autobedrijven hun zakelijke klanten zelfstandig financial lease aanbieden.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
(Foto: Actua).

Leasebedrijf SLD en verzekeraar Actua Groep gaan samenwerken. De bedrijven hebben een platform ontwikkeld waarmee autobedrijven diverse diensten kunnen aanbieden aan de zakelijke markt, zoals financial lease en verzekeringen.

SLD levert vooral de financial lease-oplossingen en Actua Groep de kennis op het gebied van verzekeringen. Sinds vorig jaar richt Actua zich ook op (private en business) occasionlease.  Via het Lease Management Systeem, een online platform, kunnen autobedrijven nu zelfstandig financial lease-aanvragen verwerken en beheren. Volgens de twee bedrijven is een financieringsaanvraag binnen drie minuten geregeld.

Raymond Peters, commercieel directeur van de Actua Groep: “De samenwerking met SLD heeft voor ons geresulteerd in een nieuw product, Actua Financial Lease, een combinatie van financial lease met een autoverzekering. Hiermee kunnen autobedrijven hun zakelijke klanten optimaal bedienen én hun werkplaatsen vullen, dankzij de verlengde garantie. Een positieve ontwikkeling voor alle betrokkenen.”

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.