Bram Schot in de race voor commissariaat ledlampproducent Signify

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Bram Schot was in 2021 één van de topgasten op het Nationaal Automotive Congres 2020 in Ede. (Foto: Automotive)

Bram Schot wordt 22 mei 2022 voorgedragen als lid van de Raad van Commissarissen van ledlampproducent Signify tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering. Schot volgt Eelco Blok, voormalig KPN-topman, op die na 4 jaar terugtreedt. Dat maakt de ledlampproducent vandaag bekend. Signify is sinds 2018 de nieuwe bedrijfsnaam van Philips Lighting.

Schot bekleedt momenteel meerdere bestuursfuncties in het bedrijfsleven. Zo is hij niet-uitvoerend bestuurder bij Shell, bestuurslid van techbedrijf Nanoramic en senior adviseur bij autoschadeherstelplatform Fixico. Schot leek ook board advisor bij Tomtom te worden, maar zag uiteindelijk af van deze functie. In het verleden was hij ceo van Audi.Bram Schot was vorig jaar één van de sprekers op het Nationaal Automotive Congres 2020 in Ede.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.