Bram Schot nieuwe senior adviseur bij Fixico

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Bram Schot wordt senior adviseur van autoschadeherstelplatform Fixico. (Foto: Audi)

Bram Schot is vandaag aangesteld als senior adviseur van autoschadeherstelmanagementplatform Fixico. Schot adviseert het management van het platform over productinnovatie, marktuitbreiding en het plannen van verdere groei. Dat maakt Fixico bekend.

Schot bekleedt momenteel meerdere bestuursfuncties in het bedrijfsleven. Zo is hij niet-uitvoerend bestuurder bij Shell, bestuurslid van techbedrijf Nanoramic en board advisor bij Tomtom. In het verleden was hij ceo van Audi.Bram Schot is donderdag 16 september één van de sprekers op het Nationaal Automotive Congres 2021 in Ede.

Derk Roodhuyzen de Vries, ceo van Fixico, stelt dat het netwerk en de ervaring van Schot de groei van het platform gaan versnellen. “Zijn ervaring zal van onschatbare waarde zijn bij het bouwen van een toonaangevend techbedrijf binnen de auto-industrie”, aldus Roodhuyzen de Vries. Fixico heeft de ambitie marktleider te worden binnen Europa in digitaal schadeherstel en breidde onlangs zijn activiteiten nog uit naar Italië, Oostenrijk en Denemarken.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Bram Schot nieuwe senior adviseur bij Fixico | Automotive Online

Bram Schot nieuwe senior adviseur bij Fixico

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Bram Schot wordt senior adviseur van autoschadeherstelplatform Fixico. (Foto: Audi)

Bram Schot is vandaag aangesteld als senior adviseur van autoschadeherstelmanagementplatform Fixico. Schot adviseert het management van het platform over productinnovatie, marktuitbreiding en het plannen van verdere groei. Dat maakt Fixico bekend.

Schot bekleedt momenteel meerdere bestuursfuncties in het bedrijfsleven. Zo is hij niet-uitvoerend bestuurder bij Shell, bestuurslid van techbedrijf Nanoramic en board advisor bij Tomtom. In het verleden was hij ceo van Audi.Bram Schot is donderdag 16 september één van de sprekers op het Nationaal Automotive Congres 2021 in Ede.

Derk Roodhuyzen de Vries, ceo van Fixico, stelt dat het netwerk en de ervaring van Schot de groei van het platform gaan versnellen. “Zijn ervaring zal van onschatbare waarde zijn bij het bouwen van een toonaangevend techbedrijf binnen de auto-industrie”, aldus Roodhuyzen de Vries. Fixico heeft de ambitie marktleider te worden binnen Europa in digitaal schadeherstel en breidde onlangs zijn activiteiten nog uit naar Italië, Oostenrijk en Denemarken.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.