Om 15.00 start de Automotive Online Talkshow

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Automotive organiseert morgen om 15u online talkshow. (Foto: Automotive)

Bram Schot, voormalige ceo van Audi, Iede Aukema, managing director BCA, Peter Niesink, directeur Bovag en Pieter Gabriëls internationaal adviseur automotive zijn morgen te gast in de Automotive-online Talkshow. Hoe ziet de toekomst van autoretail eruit, wat is de positie van dealers, wat betekent elektrificatie voor autofabrikanten en hoe zit het met de ontwikkeling van de restwaarden van EV’s? Dat zijn enkele van de vragen die aan de orde komen in de talkshow. 

Onder leiding van presentator Luberto van Buiten, hoofdredacteur Automotive, worden de belangrijkste ontwikkelingen in de autobranche met de gasten besproken. U kunt als kijker meepraten via de livechat.

De Automotive-online Talkshow begint morgen om 15.00 en duurt tot 16.30u. Voor meer informatie en aanmelding: https://automotive-online.nl/events/automotive-events/71-automotive-online-talkshow.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Om 15.00 start de Automotive Online Talkshow | Automotive Online

Om 15.00 start de Automotive Online Talkshow

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Automotive organiseert morgen om 15u online talkshow. (Foto: Automotive)

Bram Schot, voormalige ceo van Audi, Iede Aukema, managing director BCA, Peter Niesink, directeur Bovag en Pieter Gabriëls internationaal adviseur automotive zijn morgen te gast in de Automotive-online Talkshow. Hoe ziet de toekomst van autoretail eruit, wat is de positie van dealers, wat betekent elektrificatie voor autofabrikanten en hoe zit het met de ontwikkeling van de restwaarden van EV’s? Dat zijn enkele van de vragen die aan de orde komen in de talkshow. 

Onder leiding van presentator Luberto van Buiten, hoofdredacteur Automotive, worden de belangrijkste ontwikkelingen in de autobranche met de gasten besproken. U kunt als kijker meepraten via de livechat.

De Automotive-online Talkshow begint morgen om 15.00 en duurt tot 16.30u. Voor meer informatie en aanmelding: https://automotive-online.nl/events/automotive-events/71-automotive-online-talkshow.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.