Bram Schot ziet af van commissariaat Tomtom

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Bram Schot wordt toch geen commissaris bij Tomtom. (Foto: Audi)

Bram Schot heeft zich teruggetrokken uit het nominatieproces voor de Raad van Commissarissen van Tomtom. Zo meldt het navigatiebedrijf vandaag. Er is geen reden gegeven voor de terugtrekking van Schot.

Eerder deze maand was aangekondigd dat de voormalig ceo van Audi commissaris zou worden bij Tomtom. Vanaf 1 oktober wordt Schot niet-uitvoerend bestuurder van Shell. Deze week was Bram Schot te gast in de Automotive online Talkshow. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Bram Schot ziet af van commissariaat Tomtom | Automotive Online

Bram Schot ziet af van commissariaat Tomtom

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Bram Schot wordt toch geen commissaris bij Tomtom. (Foto: Audi)

Bram Schot heeft zich teruggetrokken uit het nominatieproces voor de Raad van Commissarissen van Tomtom. Zo meldt het navigatiebedrijf vandaag. Er is geen reden gegeven voor de terugtrekking van Schot.

Eerder deze maand was aangekondigd dat de voormalig ceo van Audi commissaris zou worden bij Tomtom. Vanaf 1 oktober wordt Schot niet-uitvoerend bestuurder van Shell. Deze week was Bram Schot te gast in de Automotive online Talkshow. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.