Nieuwe Post | Marien Kreuger verzint de muziek liever zelf

Redactie Redactie
• Laatste update:
Kreuger: Ik ben zakelijk en privé behoorlijk loyaal.

Aan het begin van je carrière was je aftersalesmanager bij Opel-dealer Terberg. Zou je kunnen zeggen dat je na de jaren in de leasemarkt weer terugkeert naar waar het begon?

“Als operationeel directeur bij leasemaatschappij Arval hield ik mij ook bezig met de aansturing van het onderhoud en reparaties van de leasevloot. Maar de cirkel is inderdaad rond, om een cliché te noemen. De aanstelling als algemeen directeur bij James Autoservice komt ook voort uit mijn netwerk dat mede is bepaald door mijn contacten uit die hoek van de automotive.”

Jouw loopbaan omvat meer dan 25 jaar aan werkervaring in de leasemarkt waarbij je werkzaam was voor de leasemaatschappijen Arma en Arval. Ben je privé ook zo honkvast?

“In het afgelopen jaar zijn mijn vrouw Margriet en ik verhuisd naar Woerden. Dat was de eerste keer dat wij van woonplaats zijn veranderd. Wij woonden hiervoor in Loenersloot, een klein dorp bij Loenen aan de Vecht. Dat is landelijk maar daardoor ook verder van voorzieningen vandaan zoals bijvoorbeeld een supermarkt. Ik ben dus behoorlijk loyaal en dat zie je ook terug in het feit dat ik zakelijk meer dan 14 jaar bestuurslid ben geweest bij vereniging ROB, dat een communicatiesysteem heeft ontwikkeld voor de automotive. Privé ben ik secretaris van de kleine voetbalvereniging OSV Nita uit Nieuwer Ter Aa waar ik tevens deel uit maak van het veteranenelftal.”

Met welke voetballer ben jij te vergelijken qua speelstijl?

“Hoewel ik van huis uit rechtshalf ben en in het elftal als linkshalf wordt opgesteld, kun je me als voetballer wel vergelijken met oud-PSV’er Denzel Dumfries. Hij is weliswaar rechtsback en veel getalenteerder dan ik, maar hij stoomt ook graag naar voren op als hij niet aan het verdedigen is. Die aanvallende intentie heb ik ook. Wat overigens niet altijd op waarde wordt geschat door mijn teamgenoten, haha.”

Om zo aanvallend te spelen moet je over een goede conditie beschikken.

“Daarom loop ik naast de wekelijkse training van het veteranenelftal ook hard. Liefst zonder oortjes in. De muziek verzin ik gewoon zelf in mijn hoofd. Afhankelijk van hoe ik me voel gebruik ik dan een bestaande melodie die ik als het ware op repeat afspeel in mijn hoofd. Dat doe ik ook op de racefiets en mountainbike. Voor mij is dat ideaal.”

Wat voor muziek zet je op in huis?

“Ik heb een brede muzieksmaak. Eigenlijk vind ik 80 procent mooi van de Top 2000. Als ik echt een voorkeur moet noemen, dan kies ik voor symfonische rock. Bohemian Rhapsody van Queen blijft een klassieker en heeft mijn voorkeur boven nummers als Radio Gaga en Another one bites the dust. Ik neig dus meer naar de muziek uit de beginjaren van de band.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Nieuwe Post | Marien Kreuger verzint de muziek liever zelf | Automotive Online

Nieuwe Post | Marien Kreuger verzint de muziek liever zelf

Redactie Redactie
• Laatste update:
Kreuger: Ik ben zakelijk en privé behoorlijk loyaal.

Aan het begin van je carrière was je aftersalesmanager bij Opel-dealer Terberg. Zou je kunnen zeggen dat je na de jaren in de leasemarkt weer terugkeert naar waar het begon?

“Als operationeel directeur bij leasemaatschappij Arval hield ik mij ook bezig met de aansturing van het onderhoud en reparaties van de leasevloot. Maar de cirkel is inderdaad rond, om een cliché te noemen. De aanstelling als algemeen directeur bij James Autoservice komt ook voort uit mijn netwerk dat mede is bepaald door mijn contacten uit die hoek van de automotive.”

Jouw loopbaan omvat meer dan 25 jaar aan werkervaring in de leasemarkt waarbij je werkzaam was voor de leasemaatschappijen Arma en Arval. Ben je privé ook zo honkvast?

“In het afgelopen jaar zijn mijn vrouw Margriet en ik verhuisd naar Woerden. Dat was de eerste keer dat wij van woonplaats zijn veranderd. Wij woonden hiervoor in Loenersloot, een klein dorp bij Loenen aan de Vecht. Dat is landelijk maar daardoor ook verder van voorzieningen vandaan zoals bijvoorbeeld een supermarkt. Ik ben dus behoorlijk loyaal en dat zie je ook terug in het feit dat ik zakelijk meer dan 14 jaar bestuurslid ben geweest bij vereniging ROB, dat een communicatiesysteem heeft ontwikkeld voor de automotive. Privé ben ik secretaris van de kleine voetbalvereniging OSV Nita uit Nieuwer Ter Aa waar ik tevens deel uit maak van het veteranenelftal.”

Met welke voetballer ben jij te vergelijken qua speelstijl?

“Hoewel ik van huis uit rechtshalf ben en in het elftal als linkshalf wordt opgesteld, kun je me als voetballer wel vergelijken met oud-PSV’er Denzel Dumfries. Hij is weliswaar rechtsback en veel getalenteerder dan ik, maar hij stoomt ook graag naar voren op als hij niet aan het verdedigen is. Die aanvallende intentie heb ik ook. Wat overigens niet altijd op waarde wordt geschat door mijn teamgenoten, haha.”

Om zo aanvallend te spelen moet je over een goede conditie beschikken.

“Daarom loop ik naast de wekelijkse training van het veteranenelftal ook hard. Liefst zonder oortjes in. De muziek verzin ik gewoon zelf in mijn hoofd. Afhankelijk van hoe ik me voel gebruik ik dan een bestaande melodie die ik als het ware op repeat afspeel in mijn hoofd. Dat doe ik ook op de racefiets en mountainbike. Voor mij is dat ideaal.”

Wat voor muziek zet je op in huis?

“Ik heb een brede muzieksmaak. Eigenlijk vind ik 80 procent mooi van de Top 2000. Als ik echt een voorkeur moet noemen, dan kies ik voor symfonische rock. Bohemian Rhapsody van Queen blijft een klassieker en heeft mijn voorkeur boven nummers als Radio Gaga en Another one bites the dust. Ik neig dus meer naar de muziek uit de beginjaren van de band.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.