Niels Ebbe Jacobsen nieuwe voorzitter van EuroNCAP

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Niels Ebbe Jacobsen is de nieuwe voorzitter van EuroNCAP. (Foto: LinkedIn)

Niels Ebbe Jacobsen is de nieuwe voorzitter van EuroNCAP, de testinstantie die zich inzet voor de veiligheid van nieuwe auto’s. Hij volgt Pierre Castaing op. Jacobsen is benoemd voor een periode van 2 jaar. Dat maakt EuroNCAP bekend.

Jacobsen, afkomstig uit Denemarken, is ceo van ICRT (International Consumer Research & Testing). Dit onderzoeksconsortium is één van de oprichters van EuroNCAP. De nieuwe voorzitter maakt sinds 2019 deel uit van de Raad van Bestuur van het testinstituut.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Niels Ebbe Jacobsen nieuwe voorzitter van EuroNCAP | Automotive Online

Niels Ebbe Jacobsen nieuwe voorzitter van EuroNCAP

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Niels Ebbe Jacobsen is de nieuwe voorzitter van EuroNCAP. (Foto: LinkedIn)

Niels Ebbe Jacobsen is de nieuwe voorzitter van EuroNCAP, de testinstantie die zich inzet voor de veiligheid van nieuwe auto’s. Hij volgt Pierre Castaing op. Jacobsen is benoemd voor een periode van 2 jaar. Dat maakt EuroNCAP bekend.

Jacobsen, afkomstig uit Denemarken, is ceo van ICRT (International Consumer Research & Testing). Dit onderzoeksconsortium is één van de oprichters van EuroNCAP. De nieuwe voorzitter maakt sinds 2019 deel uit van de Raad van Bestuur van het testinstituut.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.