George de Booij financieel directeur Bovag

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
George de Booij wordt de nieuwe financieel directeur bij Bovag. (Foto: Bovag)

George de Booij is benoemd tot financieel directeur van Bovag en start op 1 november in zijn nieuwe functie. Dat meldt Bovag. De Booij heeft diverse managementfuncties bekleed bij onder andere ABN Amro en de NS en was ook bestuurder bij het Spoorwegenpensioenfonds. Naast zijn rol als financieel directeur bij Bovag treedt hij toe tot het verenigingsbestuur van de branchevereniging, waar ook Peter Niesink, algemeen directeur Bovag, deel van uitmaakt. Met de benoeming van De Booij is het directieteam van de brancheorganisatie weer compleet. Behalve De Booij bestaat dat team uit Peter Niesink als algemeen directeur en Hans Bresser als directeur strategie en innovatie. In maart werd Han ten Broeke de nieuwe voorzitter van de brancheorganisatie.

De Booij is de opvolger van Francien van der Wal, die begin dit jaar vertrok bij Bovag. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

George de Booij financieel directeur Bovag | Automotive Online

George de Booij financieel directeur Bovag

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
George de Booij wordt de nieuwe financieel directeur bij Bovag. (Foto: Bovag)

George de Booij is benoemd tot financieel directeur van Bovag en start op 1 november in zijn nieuwe functie. Dat meldt Bovag. De Booij heeft diverse managementfuncties bekleed bij onder andere ABN Amro en de NS en was ook bestuurder bij het Spoorwegenpensioenfonds. Naast zijn rol als financieel directeur bij Bovag treedt hij toe tot het verenigingsbestuur van de branchevereniging, waar ook Peter Niesink, algemeen directeur Bovag, deel van uitmaakt. Met de benoeming van De Booij is het directieteam van de brancheorganisatie weer compleet. Behalve De Booij bestaat dat team uit Peter Niesink als algemeen directeur en Hans Bresser als directeur strategie en innovatie. In maart werd Han ten Broeke de nieuwe voorzitter van de brancheorganisatie.

De Booij is de opvolger van Francien van der Wal, die begin dit jaar vertrok bij Bovag. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.