Frank ter Braak deputy general manager Subaru Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Frank ter Braak. (Foto: Subaru Nederland) (Foto: Subaru Nederland)

Frank ter Braak is aangesteld als deputy general manager Subaru Nederland. Hij rapporteert aan de president Benelux Shunsuke Sawada. Dat bevestigt Subaru Nederland aan Automotive.

Ter Braak was hiervoor manager sales en marketing. Hij was daarbij verantwoordelijk voor sales, marketing, logistiek en retail. In zijn nieuwe functie krijgt hij meer verantwoordelijkheden. Zo gaat hij zich met name met richten op strategische zaken en het beleid op midden- en lange termijn.

Ter Braak werkt al 23 jaar bij de importeur. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Frank ter Braak deputy general manager Subaru Nederland | Automotive Online

Frank ter Braak deputy general manager Subaru Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Frank ter Braak. (Foto: Subaru Nederland) (Foto: Subaru Nederland)

Frank ter Braak is aangesteld als deputy general manager Subaru Nederland. Hij rapporteert aan de president Benelux Shunsuke Sawada. Dat bevestigt Subaru Nederland aan Automotive.

Ter Braak was hiervoor manager sales en marketing. Hij was daarbij verantwoordelijk voor sales, marketing, logistiek en retail. In zijn nieuwe functie krijgt hij meer verantwoordelijkheden. Zo gaat hij zich met name met richten op strategische zaken en het beleid op midden- en lange termijn.

Ter Braak werkt al 23 jaar bij de importeur. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.