Evert de Vries directeur BMW Retail Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Evert de Vries. (Foto: BMW Nederland)

Evert de Vries is aangesteld als directeur van BMW Retail Nederland, dat een vestiging heeft in Amsterdam. De Vries begint in april in zijn nieuwe functie. Dat meldt moederbedrijf BMW Nederland vandaag. De Vries volgt Vincent Priem op, die het bedrijf verlaat. Priem gaf hiervoor leiding aan BMW Den Haag, dat werd vorig jaar verkocht aan Dusseldorp Groep.

De Vries werkt al 27 jaar bij BMW Nederland, waarvan een groot deel in aftersales gerelateerde functies. “Aftersales is vitaal voor het rendement van een dealerbedrijf en de ervaring en prestaties van Evert op dit gebied wogen zwaar in zijn benoeming. We hebben het volste vertrouwen dat Evert het succes van Vincent continueert”, meldt Stefanie Wurst, algemeen directeur BMW Group Nederland. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Evert de Vries directeur BMW Retail Nederland | Automotive Online

Evert de Vries directeur BMW Retail Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Evert de Vries. (Foto: BMW Nederland)

Evert de Vries is aangesteld als directeur van BMW Retail Nederland, dat een vestiging heeft in Amsterdam. De Vries begint in april in zijn nieuwe functie. Dat meldt moederbedrijf BMW Nederland vandaag. De Vries volgt Vincent Priem op, die het bedrijf verlaat. Priem gaf hiervoor leiding aan BMW Den Haag, dat werd vorig jaar verkocht aan Dusseldorp Groep.

De Vries werkt al 27 jaar bij BMW Nederland, waarvan een groot deel in aftersales gerelateerde functies. “Aftersales is vitaal voor het rendement van een dealerbedrijf en de ervaring en prestaties van Evert op dit gebied wogen zwaar in zijn benoeming. We hebben het volste vertrouwen dat Evert het succes van Vincent continueert”, meldt Stefanie Wurst, algemeen directeur BMW Group Nederland. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.