Makoto Uchida is nieuwe topman Nissan

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
'Makoto Uchida wordt nieuwe topman Nissan'
Makoto Uchida, Senior Vice-President; Chairman of the Management Committee, China, Nissan Motor Co., Japan capture during the Session "Moving 10 Billion" at the World Economic Forum - Annual Meeting of the New Champions 2019 in Dalian, People's Republic of China, July 3, 2019. Copyright by World Economic Forum / Sikarin Fon Thanachaiary

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Bezoek Nissan HQ: ‘bevrijding’ van autoritaire stijl en priemende blikken Ghosn

    […] nieuwe management krijgt inmiddels vorm onder leiding van Makoto Uchida. Hij is in feite nog niet eens echt begonnen, maar Uchida liet zich tijdens een persconferentie van […]

Makoto Uchida is nieuwe topman Nissan | Automotive Online

Makoto Uchida is nieuwe topman Nissan

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
'Makoto Uchida wordt nieuwe topman Nissan'
Makoto Uchida, Senior Vice-President; Chairman of the Management Committee, China, Nissan Motor Co., Japan capture during the Session "Moving 10 Billion" at the World Economic Forum - Annual Meeting of the New Champions 2019 in Dalian, People's Republic of China, July 3, 2019. Copyright by World Economic Forum / Sikarin Fon Thanachaiary

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Bezoek Nissan HQ: ‘bevrijding’ van autoritaire stijl en priemende blikken Ghosn

    […] nieuwe management krijgt inmiddels vorm onder leiding van Makoto Uchida. Hij is in feite nog niet eens echt begonnen, maar Uchida liet zich tijdens een persconferentie van […]