Voorzitter Eckhardt voortijdig weg bij Bovag

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Voorzitter Eckhardt voortijdig weg bij Bovag

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Bovag legt onderzoek verzekeringen voor aan justitie

    […] (RvC) van Bovemij heeft naar aanleiding hiervan een groot aantal maatregelen genomen. Naar aanleiding van het onderzoek legde eerder de voorzitter van de Bovag Bertho Eckhardt zijn funct…. Eckhardt stapte ook op als commissaris bij verzekeraar Bovemij. De uitkomsten van het onderzoek en […]

Voorzitter Eckhardt voortijdig weg bij Bovag | Automotive Online

Voorzitter Eckhardt voortijdig weg bij Bovag

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Voorzitter Eckhardt voortijdig weg bij Bovag

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Bovag legt onderzoek verzekeringen voor aan justitie

    […] (RvC) van Bovemij heeft naar aanleiding hiervan een groot aantal maatregelen genomen. Naar aanleiding van het onderzoek legde eerder de voorzitter van de Bovag Bertho Eckhardt zijn funct…. Eckhardt stapte ook op als commissaris bij verzekeraar Bovemij. De uitkomsten van het onderzoek en […]