Evert van der Wal (FCA) operationeel directeur bij Mitsubishi NL

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Evert van der Wal. (Foto: Mitsubishi)

Mitsubishi Motors Nederland heeft Evert van der Wal aangesteld als operationeel directeur. Van der Wal (40) is afkomstig van Fiat Chrysler Nederland. Dat meldt de importeur vanmiddag. Van der Wal is op 2 januari begonnen. 

Het betreft een nieuwe functie die aanvullend is op de zittende directie. Managing director Frank Krol krijgt een dubbelfunctie: hij wordt ook directeur sales bij Mitsubishi Motors Europa.

“Mitsubishi heeft flinke ambities in Europa en in Nederland. Om die ambities versneld te realiseren ben ik gevraagd om toe te treden tot de Europese operatie. Tegelijkertijd is Mitsubishi Motors Nederland de enige volledig captive-distributeur van Mitsubishi Motors Corporation (MMC) in Europa. MMC wilde dat ik ook daarbij nog betrokken blijf. Met deze nieuwe functie is dat gewaarborgd en kan ik mij in de eerste plaats richten op Europese activiteiten”, aldus Krol. “We zochten voor de nieuwe functie een veelzijdige automotive professional met een brede ervaring, kennis van financiering en de fleet-business. Evert voldoet volledig aan dat profiel.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Evert van der Wal (FCA) operationeel directeur bij Mitsubishi NL | Automotive Online

Evert van der Wal (FCA) operationeel directeur bij Mitsubishi NL

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Evert van der Wal. (Foto: Mitsubishi)

Mitsubishi Motors Nederland heeft Evert van der Wal aangesteld als operationeel directeur. Van der Wal (40) is afkomstig van Fiat Chrysler Nederland. Dat meldt de importeur vanmiddag. Van der Wal is op 2 januari begonnen. 

Het betreft een nieuwe functie die aanvullend is op de zittende directie. Managing director Frank Krol krijgt een dubbelfunctie: hij wordt ook directeur sales bij Mitsubishi Motors Europa.

“Mitsubishi heeft flinke ambities in Europa en in Nederland. Om die ambities versneld te realiseren ben ik gevraagd om toe te treden tot de Europese operatie. Tegelijkertijd is Mitsubishi Motors Nederland de enige volledig captive-distributeur van Mitsubishi Motors Corporation (MMC) in Europa. MMC wilde dat ik ook daarbij nog betrokken blijf. Met deze nieuwe functie is dat gewaarborgd en kan ik mij in de eerste plaats richten op Europese activiteiten”, aldus Krol. “We zochten voor de nieuwe functie een veelzijdige automotive professional met een brede ervaring, kennis van financiering en de fleet-business. Evert voldoet volledig aan dat profiel.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.